Vårt produktutvalg
LED Guide

Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse LED-guide

LED-guiden som tilbys av Agriled.no og CRAWER kan brukes for å få best mulig råd om hvordan du kan sette sammen LED-belysning til ditt kjøretøy.

LED-Guide er en digital måte å finne passende LED-lys for et spesifikt traktormerke og modell, og gir LED-Guide forslag i henhold til dette. Den viser ikke alle valg av lys i riktig størrelse, form og farge. Antall og plassering av LED-lys kan variere. Den viser alternativer og er laget for å visualisere de mulige lysene som er montert på traktoren. CRAWER-produktene som er foreslått i konfiguratoren kan være utsolgt, men vår kundeservice kan hjelpe deg med å finne alternative løsninger. Noen lys krever ekstra plugger og kabler, de er kanskje ikke oppført, men er fortsatt nødvendige. Det kan være mulig å få tilleggsinformasjon hvis du går til produktsiden for produktet. Når du installerer flere lys i én posisjon enn traktoren opprinnelig hadde installert, anbefales det å konsultere en montør.

CRAWER utvikler kontinuerlig sitt produktspekter og streber etter høyest mulig nøyaktighet i LED-Guide, for å reflektere de pågående forbedringene. Bilder, produkter og priser kan endres uten varsel; Dagens konfigurasjon kan avvike noe fra morgendagens konfigurasjon for samme modell. Produkter som inneholder tilbud og informasjon kan utvides, endres eller fjernes helt eller delvis av Agriled.no uten separat varsel. Endringer og feil kan forekomme. Når konfigurasjonen er fullført, er det nødvendig å sjekke de foreslåtte lysene, spredningsvinkelen og beløpet før du fullfører bestillingen, da transportkostnader for retur ikke dekkes av Agriled.no.

3D-traktoren i LED-Guide brukes til å illustrere og visualisere produkter eller utvalgte alternativer. Fargene som vises kan også avvike fra det faktiske produktet. LED-Guide viser kun et utvalg av hele produktutvalget. For et komplett sortiment anbefales det å se på produktkategoriene på forsiden.

 

Begrenset ansvar

Vi forsøker å oppdatere og/eller supplere våre data så ofte som mulig. Til tross for denne innsatsen er det mulig at innholdet er ufullstendig og/eller feilaktig.

Materialet og produktene som tilbys i online-konfiguratoren, leveres uten noen form for garanti eller garanti for nøyaktighet. Dette materialet kan endres når som helst uten forvarsel fra Agriled.no.

Det tas forbehold om åpenbare programmerings- og skrivefeil i priser og annen informasjon om produkter på Agriled.no. Agriled.no påtar seg intet juridisk ansvar for nøyaktigheten av informasjonen i LED-Guide for traktorer. Agriled.no påtar seg intet ansvar for aktualitet, korrekthet, fullstendighet eller kvalitet på informasjonen som gis. Agriled.no kan ikke påta seg noe ansvar for hyperkoblinger på Agriled.no til tredjeparts nettsteder eller tjenester. Det kan ikke kreves en avtale eller kompensasjon med Agriled.no basert på slike mulige feil.

 

Opphavsrett

Alle rettigheter knyttet til dataene i LED-guiden eies av Agriled.no og CRAWER. Kopiering, distribusjon og enhver annen bruk av dette materialet er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra Agriled.no, unntatt og kun i den utstrekning annet følger av ufravikelige bestemmelser (for eksempel sitatretten), med mindre annet er angitt for det enkelte materiale.

 

Annet

Denne ansvarsfraskrivelsen kan endres fra tid til annen

betterstack-monitoring